Day: March 6, 2019

Vjen fundi i “tutorit“ shqiptar te prost*tutave që kërkohej në Itali, shf.rytëzonte 50 vajza. Në depozita bankare kishte…

Policia e Tiranës arr.estoi dje një 49-vjeçar të shpallur në kërkim ndërkombëtar, me qëllim ekstradimi në Itali. Arr.estimi i përkohshëm u krye nga oficerët e Forcës së Operacioneve Speciale dhe Kërkimit në bashkëpunim me Interpol Tiranës. Burime nga Policia thanë se i arr,estuari është Mentor […]