Day: March 16, 2019

Drejtori shqiptar shfrenon imagjinatën se.ks.uale në grupin e punes: Të q*fsha pid*in me gjuhë me k*r e me b*le

Drejtori i Bordit të Kullimit për veriun Ndue Preka, ka përdorur një fjalor aspak të këndëshëm gjatë komunikimit në grupin në WhatsApp të administratës “Bujqësia dhe Zhvillimi Rural”. Mesazhi i tij ka bërë që grupi të shpërbëhet brenda pak minutave. Përmbajta e mesazhit të tij […]

Bënë sh.err me fjale, nxorri ar.mën dhe e q.ëlloi disa herë/ Ky është autori i dyshuar i vr.a.sjes së ish të përndjekurit politik

Një 62-vjeçar është ekz.ekutuar me ar.më zj.arri nga dy persona, në Liqenin e Tiranës. Policia bëri me dije se vi.ktima ishte shtetasi Haxhi Baçinozi, 62-vjeç. Sipas burimeve për JOQ Albania, vik.tima është që.lluar nga 2 persona të mas.kuar 4-5 herë me ar.më zj.arri. Autorët kanë […]