Day: March 20, 2019

Shqipare! Mezi po prisni ti shihni pas hekurave? Njihuni me lëvizjen e fshehtë të SHBA

Shtetet e Bashkuara të Amerikës vijojnë të kërkojnë me ngulm ngritjen e SPAK dhe go.ditjen e kr.imit dhe korr.upsionit në nivel të lartë pushtetarësh. Për këtë, ndërkombëtarët po lu.ftojnë fuqishëm nëndheshëm dhe drejtpërdrejt për ngritjen sa më parë të Strukturës së Posaçme Antikorrupsion. Mësohet se […]