Arbana Osmani përloti të gjithë shqiptarët, djali i rritur në jetimore njihet me babain pas 29-vitesh!

Një histori e bukur është vënë në skenë ku është moderuar nga Arbana Osmani pasi është në kohën e saj më të mirë kjo se ka gjetur edhe dashurin e saja të re, regjisorin e emisionit “Dua të të bëj të lumtur”. Një djalë cili ishte rritur në një jetimore ka takuar babain e tij biologjik pas kaq shumë vitesh.

Ja cfarë historia sipas emisionit “Dua të të bëj të lumtur”
“Nertili iu drejtua emisionit për t’i kërkuar të atit që t’i tregonte se kush ishte nëna e tij dhe ta ndihmonte ta gjente.

Sipas tij, Rrahimi e kishte gënjyer disa herë dhe e di se ku ndodhet por nuk do t’i tregojë.
Babi i tij dha disa versione në studio, dhe si përfundim i premtoi Nertilit që do ta ndihmonte. Por, ai vazhdoi të këmbëngulte se nëna e tij nuk do ta pranojë pasi është martuar”-kjo është historia që mijëra shqiptarë e ndoqën deri në fund!

Sipas tij, Rrahimi e kishte gënjyer disa herë dhe e di se ku ndodhet por nuk do t’i tregojë.
Babi i tij dha disa versione në studio, dhe si përfundim i premtoi Nertilit që do ta ndihmonte. Por, ai vazhdoi të këmbëngulte se nëna e tij nuk do ta pranojë pasi është martuar”-kjo është historia që mijëra shqiptarë e ndoqën deri në fund!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *