Bota në panik, SHBA ofron miliarda për të kapur te birin e Bin Ladenit, arsyeja që fshihet pas është kaq e fr.ikshme (Foto)

Qeveria e SHBA ka ofruar 1 milione dollare per djalin e udheheqesit te tmerrshem t.errorist Osama bin Laden.

Njoftimi i SHBA thotë se i biri i ish te.rroristit eshte duke organizuar nje grup te rr.ezikshem t.errorist në mënyrë të fshehtë i cili po rritet shumë, transmeton Shqiperia Ime.

Hamza Bin Laden, djali i Osama Bin Laden po kërkohet nga shteti amerikan dhe po kërkon informacion qoftë edhe më të voglin për të duke ofruar 1 milionë dollarë, në mënyrë që ta kenë më të lehtë kapjen e tij. Hamza Bin Laden vetëm 30 vjec është një nga kokat më të rr.ezikshme të organizatës t.erroriste dhe një k.ërcënim global për të gjithë.

Ai i ka lëshuar mesazhe audio dhe video Perëndimit të pregatiten për s*lme duke k*rcënuar për h*kmarrje,ai kërkon të marrë hak për vd*kjen e babait të tij i cili u v.ra nga forcat e SHBA në vitin 2011.

Shqiperia Ime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *