“Doja ta humbisja vi.rgjërinë me princin e kaltër, por prindërit…”, Shqiptarja rrëfen historinë e tmer.rshme qe mezi besohet

Kohët e fundit disa raste përdh.unimesh të vajzave të mit.ura janë regjistruar në Shqipëri, duke lënë tek ato tra.uma që ndoshta pak kush mund t’i imagjinojë.

Në fakt i tillë është edhe rasti i një vajze, e cila për JOQ Albania ka rrëfyer historinë e saj, tepër të dhimbshme.

Vajza gati sa nuk ishte përdh.unuar nga kushëriri i saj në moshën 13-vjeçare, por fatmirësisht kishte shpëtuar falë reagimit të shpejtë të saj, duke ulëritur.

Ajo tregon se këtë histori ia kishte treguar nënës së saj, e fundit kjo që e kishte mirëkuptuar për momentin, por që i mbante qëndrim dhe i bë.rtiste. Vajza thotë se situata në familjen e saj ishte shumë e tensionuar, ndërsa kjo nga ana tjetër gati kishte kaluar në depresion.

Më pas prindërit e prezantojnë me një djalë në moshën 21-vjeçare, kundër dëshirës së saj. Vajza jo vetëm që nuk e kishte pranuar djalin për t’u fejuar, por edhe ia kishte bërë me dije që nuk e donte. Sipas saj ai ishte njëri me dy fytyra, dhe ndodnëse ia kishte shprehur këtë mendim priondërve ata nuk e kishin besuar.

Pasi ajo i kishte kërkuar të mos fejoheshin, ai e kishte kërc.ënuar se do t’i ngacmonte motrën 12-vjeçare. E trembur se mos motra pësonte të njëjtën tr.aumë, e kishte lejuar djalin të bënte çfarë të donte me të, pasi kishte pirë 3 hape.

Djali i i kishte marrë virg.jërinë, pohon vajza dhe më pas ajo i ishte drejtuar spitalit.

leave a reply