E ekz.ek.utuan para shtëpisë, e hab.itshme çfarë po i bëjnë shqiptarët Jurgen Kurtit. A është normale kjo gje?

Jurgen Kurti është i riu që humbi jetën mbrëmjen e djeshme në një at.entat të bërë në zonën e Sheshit Wilson kryeqytet, vetëm pak metra larg shtëpisë së tij. Ai u q.ëllua për v.dekje disa herë me p.istoletë nga dy persona, të ma.skuar. Kurti sapo kishte zbritur nga makina e tij dhe po kalonte trotuarin për t’u ngjitur në banesë kur ndaj tij u që.llua duke e lënë vd.ekur në vend.

E gjithë Shqipëria u tro.ndit, por diçka e pab.esueshme ka ndodhur me rrjetet sociale të menaxherit të VIP-ave, shkruan intv.al

Pak pas momentit të ngjarjes Kurti në Instagram-in e tij kishte vetëm 6,466 ‘followers’. Ndjekësit e tij u rritën në mënyrë të fr.ikshme. Nëse e shihni tani në Insta-n e tij janë rritur rreth 1 mijë ndjekës dhe tani ka 7,410 ndjekës.

Ky fenomen mbetet i pashpjegueshëm, pasi ky i të ndjerit Kurti nuk është rasti i vetëm ku vërehet kjo tendencë. Kujtojmë se i njëjti fenomen ka ndodhur edhe me yje botërorë si Avicii apo edhe XXXTentacion, të cilit pas vd.ekjes iu rritën mbi 5 milion ndjekës dhe albumi i tij u shit pamasë.

Nuk dimë ç’emër t’i vendosim këtij fenomeni, por vetëm mund të pyesim veten: A është normale kjo gjë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *