E ja.shtëzakonshme! A po përgatitet Basha të fus vendin në luf.të? Ja cfare do te ndodhe me 16 Mars!

Basha ka paralajmëruar Rama se më protestën e radhë do të jetë fundi I ti. Në një deklaratë për media ai u shpreh se nuk do të dorëzohet deri sa kryeministri të japë dorëheqjen

Do t’i japim fund qeverisë së lidhur me kr.imin dhe do zgjedhim një qeveri të popullit. Takim i vetëm që do zhvilloj është ai me qindra mijëra shqiptarë më 16 mars”,- tha Basha.

Basha sqaroi se është e pamundur të dialogosh me qeverinë e të zgjedhurit e saj kur tha:

Me kë të dialogosh, me Rrahman Rrajën, Me Ergys Çyrben apo me Vangjush Dakon. Nuk është në lojë një për.plasje mes dy forcave por fati i gjithë Shqipërisë. Qeveria është kapur në flargancë.

A mund të vazhdohet me rrena se ja dhe pak do ta hapim derën e integrimit, kurë fare mirë dihet që atje s’shkon dot kur politikanët ndajnë çdo gjë me kr.iminelët. Vendi është në emergjencë kombëtare, ka nevojë për zgjidhje dhe për jo tango që mban në pushtet një qeveri të lidhur me kr.imin”,- tha Basha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *