E vr.au dhe e terhoqi zva.rre gruan shqiptare në sytë e djalit 5 vjecar, drejtësia merr vendimin për burrin mon.stër

Më 30 mars të vitit të kaluar, 34 vjecari Bouchaib Frihi, vr.au dhe tërhoqi zvarrë bashkëshorten e tij shqiptare, Fjoralba Nonaj, përpara syve të djalit 5 vjecar.

Të martën ai është njohur edhe me dënimin ku drejtësia italiane vendosi ti jeptë dëni.min maksimal marokenit për vr.asjen e bashkëshortes së tij.

Gjatë javëve të fundit trupa gjykuese kishte hedhur poshtë pretendimin e palës mbrojtëse e cila kërkoi një ekzaminim psikiatrik për të shpjeguar su.lmin fatal ndaj gruas së tij Fjoralba Nonaj. /Boldnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *