Ek.zekutoi kunatën për Shën Valentin, autori zbulon arsyen e pabesueshme: Dyshoja se ma ‘dridhte’ por jo vetem aq

Gjykata për Kr.ime të Rënda la në b.urg autorin e dyshuar të vr.asjes së Lirie Xhepës, Dashamir Xhepën, 39 vjeç, rreth dy javë më parë.

Xhepa e ka pranuar autorësinë, ndërsa është shprehur se motiv ka qenë një konflikt për prona si dhe dyshimet për lidhje in.time me persona të tjerë.

Pak ditë më parë, policia vuri në pr.anga autorin e vr.asjes së 49 vjeçares Lirie Xhepa, e cila u gjet nga banorët e zonës së Liqenit të Sharrës, e hedhur në shkurre.

Policia ka njoftuar se Dashamir Xhepa është arr.estuar në qytetin e Peshkopisë ku dhe strehohej. Nëna e katër djemve u gjet e vr.arë me tre pl.umba dhe me pl.agë në kokë, ndërsa trupi i saj u hodh në disa shkurre, për t’u fshehur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *