Gazetarja e Top Channel Jonida Shehu unë kur bëj s*ks i luaj fenë, ja çfarë bëj që t’ja heq trurin burrit!

Moderatoja Jonida Shehu ta treguar cilësitë e vetës më në fund ndryshe nga VIP-at e tjerë. Ajo nuk është treguar egoiste apo por ka thënë se është shumë se.ksi dhe sharmante, sidomos kur ajo bën pazar.

Ajo e ftuar në programin e Ermal Pecit ka folur gjerë e gjatë për jetën e saj private edhe profesionale. Por sic duke ajo ka dalë pak nga vetja, madje duke thënë se është shumë s*ksi kur bëj s(ks…

‘Unë i kam s*ksi të gjitha, buzëqeshjen, të qarën. Kur bëj pazar jam shumë s*ksi dhe jam shumë s*ksi kur bëj s*ks’ – tha duke qeshur moderatorja.

Posted in VIP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *