Gru.shta dhe karrige kokës, plas sh.erri mes krushqve në dasmë për arsyen e pabesueshme (Video)

Një dasmë gati sa nuk është kthyer në tr.agjedi, në Adana të Turqisë, pasi krushqit kanë nisur të zihen me fjalë, ndërsa më pas she.rri ka degj.eneruar në pë.rleshje me karrige dhe gr.ushta.

Arsyeja pse nisi është nga më të çuditshme, që mund të jetë dëgjuar ndonjëherë.

Kënga e parë e dasmës që u luajt për çiftin në momentin kur nusja dhe dhëndri hynë sallë, ishte zgjedhur nga vetë ata.

Problemi erdhi tek kënga e dytë ku krushqit donin muzikë të ndryshme. Nuk gjenin dot një zgjidhje të përbashkët dhe për këtë arsye plasi sherri midis të dy fiseve.

Gjithsesi sipas the Mirror, çifti sa pa që situata u bë e ‘nxehtë’ hipi në makinë dhe u largua nga dasma.

leave a reply