Historia prekëse e Majlinda Bregut, befason me fjalët e ndjera: Kurrë mos lufto me një derr! Ai do kënaqet, ti do bëhesh pis”

Majlinda Bregu pas prekjeve të eurodeputetit reagimi I saj dukej sikur ata të dy fshihnin dicka, por sot ajo e qeshur mes grave është shfaqur sot në rrjetet sociale.

Ajo ka dhënë një mesazh të fortë, duke promovuar aktivitetin e Bashkëpunimit Rajonal për gratë.

“Marsi nis me Grate! “NE” po fillon me Nadën …. Grua mahnitëse, e testuar nga zjarri dhe zjarri doli i humburi! Sic thotë dhe Nada : “Nëse doni të keni sukses, zgjidhni betejën e duhur. Kurrë mos lufto me një derr! Derri do të kënaqet, por ti do të bëhesh pis “. Na ndiqni, Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal – RCC. Dëgjojini gratë”, ka shkruar Bregu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *