I mori je.tën gjyshit që e rriti nga mosha 2 vjeç, zbulohen detaje të dhi.mbshme, si e qe.lloi kur gjyshi zbuloi se

Vangjel Kapllani, 69 vjeç, e riti Anxhelon që prej moshës 2 vjeç. Kjo pasi në vitin 2004, prindërit e tij vd.iqën në një aks.ident rrugor në Greqi. Pikërisht 14 vite pas kësaj, nipi i tij do t’i merrte je.tën. 16-vjecari nga Vlora u përpoq që ngjarjen ta inskenonte si gr.abitje. Por, në fund zbulua dhe pranoi autorësinë.

Nipi ka që.lluar 69- vjeçarin me pl.umb në kokë, me një pist.oletë “Zastava”, të cilën ua kishte blerë disa të rinjve në Vlorë, pasi gjyshi i kishte “nxirë jetën pas vd.ekjes së gjyshes”. Kapllani, pasi ka parë që gjyshi nuk kishte vd.ekur ende, e ka g.oditur dhe me një send të fortë pas koke.

Dyshohet sipas informacioneve nga Policia dhe asaj çfarë ka dëshmuar 16-vjeçari, se ky i fundit ka tentuar të marrë shumën prej rreth 1 milion lekësh të vjetra dhe në ato momente është pikasur nga i moshuari, gjë e cila ka shkaktuar debat mes tyre.

Sipas Policisë, gjatë sh.errit 16-vjeçarit e ka që.lluar me pis.toletë dhe më pas me send të fortë pas koke, që dyshohet se është qyta e pistoletës. Pas kësaj është përpjekur që të inskenojë se e gjitha kishte ndodhur pas një gr.abitjeje.
Policia ka sekuestruar edhe ar.mën e kr.imit, të cilën 16-vjeçari e kishte hedhur në një pusetë pranë banesës, pak pas kr.imit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *