I riu shqiptar i ngul th*kën gruan në sy të fëmijës, vogëlushja prek me fjalët: O ma o ma pse nuk flet!

Ngjarja e djeshme ku burri i që*lon me th*kë gruan në sy të fëmijës së vet ka prekur jo pak po shumë njerëz.

Vr.asjen e bashkëshorteve të tyre në Shqipëri edhe jashtë saj kanë marrë për masa kolosale për të mos thënë jashtë kontrolli. Një i ri nga Librazhdi ka god*tur në sy të fëmijës së tij gruan, ku qytetarët kanë ngelur të tme*ruar pasi ngjarja ka ndodhur në mes të rrugës në një lagje në Itali.

Ai tëntoj të arr.atisej po policia e ka arr.estuar, si dhe pritet dën*m maksimal për të! Sipas banorëve vajza e vogël ka thërritur emrin e të ëmës, duke pë.rlotur të gjithë të pranishmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *