Kujtoi se e thirrën për lejen e qëndrimit, shqiptari surprizohet nga ajo që i kishin rezervuar policët

Gjesti i një 22-vjeçari shqiptar në Pesaro të italisë, ka shokuar të gjithë Ai vo.dhi tre molto më 18 tetor të 2012-ës, të cilat kushtonin vetëm 5 euro.

Në vj.edhje u përfshinë edhe dy të mitur, të moshave 13 dhe 15 vjeç. Shqiptari u thirr nga policia dy ditë më parë, për të dhënë shpjegime në lidhje me rastin.

Ai mendoi se bëhej fjalë për çështje që lidhen me lejen e qëndrimit, ndërsa është befasuar, kur i kanë komunikuar se duhet të bëjë 2 muaj e 20 ditë burg, si dhe të paguajë një shumë prej 80 eurosh.

Avokati i shqiptarit është shprehur tepër i revoltuar, pasi dy personat e tjerë që ishin me shqiptarin u falën dhe vetëm klienti i tij u dënua.

Më tej ai kishte kërkuar që shqiptari të falej, por një karabinier pretendoi se e kishte njohur 22-vjeçarin dhe më pas ai u vu në vëzhgim, por pa një urdhër të autoriteteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *