Lajmi i fundit! Di.gjet bodrumi i Ministrise se Brendshme, marrin fl.ake serverat e rendesishem

Një zajrr ka rënë pak momente më parë në bodrumin e Ministrisë së Brendshme.

Nga informacionet e para dyshohet se, zj.arri ka rënë në dhomën e serverave të sistemit TIMS, ndërsa si shkak paraprak dyshohet një defekt në kabujt elektrik.

Forcat zj.arrfikëse kanë mbërritur menjëherë në vendngjarje dhe po punojnë për shuarjen e flakëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *