“Me kë tall b*thën ti mor legen me Q7 dhe bën pushime me lekët e mia″/ Qytetari bën për “ujë të ftohtë” kryebashkiakun e Këlcyrës

Rastet kur qytetarët janë të irrituar me kryebashkiakët e vendeve ku jetojnë janë të shumta, por të pakta janë rastet kur ata ia plasin në sy çfarë kanë për t’i thënë.

Një rast i tillë është regjistruar edhe në Bashkinë e Këlcyrës, ku një qytetar ka shp.ërthyer ndaj kryebashkiakut Klement Ndoni.

Qytetari i shoqëruar nga qytetarë të tjerë janë banorë që preken nga plani i ri urbanistik i qytetit ku i’u prishen banesat dhe bizneset e tyre.

Qytetari nuk i ka kursyer edhe ofendimet karshi kryebashkiakut Ndoni, në zyrën e tij, në prezencë të policëve bashkiakë.

Ai ka thënë:

Unë do nisesha në Tiranë për protestë, kurse ai ka thënë: ‘Do ta shikojë Meti për një mars’, ti more ti e ke thënë. Ti dil përjashta sepse Bashkia është e qytetarëve këtu. Kush i paguan lekët që merr ti more qen bir q.eni që bredh me Q7 e mendera. Ti dil përjashta sepse Bashkinë e paguaj unë këtu edhe këta të tjerët. Me kë tall b*thën ti mo. Legeni i dreqit se nuk të kam asnjë borxh unë këtëu, kam tërë jetën me të paguar unë këtu edhe ti rri bredh me pushime, s’ke bërë as kaq për këtë bashki.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *