‘Italianët do njohin muzikën shqiptare’, flasin binjaket që po çmendin Italinë

Sot, në Sallën e Palit VI, në Vatikan, u takuan me Papën më se 6000 pjesëmarrës në shtegtimin e arbëreshëve të Eparkisë së Ungros. Mirëseardhja e përzemërt e Françeskut. I gëzuar për këtë pritje, po i drejtoj secilit nga ju mirëseardhjen time të përzemërt. Me […]

1 month ago
‘Italianët do njohin muzikën shqiptare’, flasin binjaket që po çmendin Italinë

In viaggio per l’Albania a promuovere il mio libro di poesie mi fermo come sempre a Kruja, la mia città, per incontrare degli amici. Questa volta uno di loro, l‘amministratore dell‘ufficio dell’informazione per il turismo “Kruja infopoint” Olsi Pengili, mi informa che da una settimana […]

1 month ago
‘Italianët do njohin muzikën shqiptare’, flasin binjaket që po çmendin Italinë

Fëmijët fitojnë shumë kur shkojnë në parashkollor, sepse ata ju ekspozohen numrave, letrave dhe formave. Por, më e rëndësishmja, ata zhvillojnë aftësi sociale dhe emocionale dhe mësojnë se si të bashkohen me fëmijët e tjerë, të ndajnë dhe të kontribuojnë. 1. Siguron bazë për të […]

1 month ago
‘Italianët do njohin muzikën shqiptare’, flasin binjaket që po çmendin Italinë

“1001 pse” dhe “Në kurthin e Piter Pan” Të dyja këto emisione janë transmetuar në kohë të ndryshme por kanë të njëjtin format. “1001 pse” është transmetuar në Top Channel në vitin 2011 ndërsa “Në kurthin e Piter Pan” nisi edicionin e parë vitin e […]

1 month ago