Pamje ho.rror/ Gjarpri gjigant hyn në dhomën e gjumit dhe bën kërdinë (Video)

75-vjeçarja, Kaew Sudsopha ishte duke fjetur gjumë, kur një gjarpër hyri në dhomën e saj dhe pickoi në këmbë.

Pitoni kishte hyrë në shtëpinë e saj përmes tualetit. E gjithë skena, kur pitoni pic.kon gruan e moshuar është filmuar nga një kamera sigurie që djali i saj kishte vendosur në dhomën e saj të gjumit.

Pas pic.kimit gruaja ngrihet e tra.umatizuar nga gjumi dhe ndez dritën. Më pas edhe djali i gruas së moshuar është zgjuar nga gjumi dhe i ka ardhur në ndihmë nënës së tij.

Gjarpri është nxjerrë nga disa punëtorë shpëtimi, të cilët më pas e çuan gjarprin në një qendër për kafshët e e.gra.

Fatmirësisht pitonët nuk janë vd.ekjeprurës me pickimet e tyre. E gjitha kjo ngjarje ka ndodhur në Bangkok të Tajlandës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *