Shikoni vilën super luksoze së njeriut më të pasur në botë, pamjet e saj të lënë pa frymë (Foto)

Bill Gates është një ndër njerëzit më të pasur në botë. Të gjithë e kemi pyetur veten qoftë edhe një herë të vetme se si duket shtëpia e njeriut që zotëron miliona dollarë.

Disa foto të bëra brenda shtëpisë së tij tregojnë se ai jeton në një shtëpi ëndrrash.

Fotot e shtëpisë së tij tregojnë se ai e adhuron natyrën, pasi elementët e saj shikohen në çdo cep të vilës së tij.

Vila e tij super luksoze ndodhet në Medina, Uashington. Mendohet se ajo vlen 150 milion dollarë dhe mund të thuhet vetëm se të lë pa fjalë.

Më poshtë po ju sjellin fotot e kësaj vile, ku dallohet se çdo gjë është kuruar deri në detajet më të vogla.

Posted in VIP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *