Telenovela që h.abiti shqiptarët, sot ndodh diçka e papritur

Telenovela Xhenet e cila kishte mbërthyer pas ekranit mijëra shqiptarë sot do të ketë episodin e saj të fundit. Një film me mesazhe shumë të forta që ka ndikuar në psikologjinë e atyre që e kanë ndjekur.

Por çfarë pritet të ndodhë në episodin e nesërm?

Nilgyn tashmë e p.enduar, shkon i kërkon falje Selimit për gjithçka çfarë ajo ka bërë. A do të mund t’a falë dot ai?

Arzu vazhdon të jetë e tr.onditur, ajo shikon ma.nkthe sikur Kaja është gjallë.

Xhenet dhe Selim po përgatitën për ditën më të bukur të jetës së tyre. Ata më në fund arrijnë të kurorëzojnë dashurinë e tyre.

Melisa gjithashtu duket se tashmë dhe ajo ka gjetur njeriun e zemrës së saj.

Arzu më në fund ndihet e lumtur dhe e kompletuar me dy vajzat e saj, tashmë për të mos u ndarë më kurrë.

Gjithçka do ta zbuloni në episodin e sotem të telenovelës që ka mbërthyer para ekranit shqiptarët.

leave a reply