Tron.ditese! Ja kush janë tre djemtë nga Tirana që përdhu*uan në grup 4 vajzat 16-vjecare ditën e sotme!

Rastet e përdh*nimit në Shqipëri edhe nga shqiptarët nëpër botë kohët e fundit janë shtuar si kërpulla pas shiut. Një tjetër rast ka ndodhur në Itali ku 3 shqiptar edhe 2 marokene kanë rrëmbyer katër vajza italiane rreth moshave 16-18 vjece.

Ata i kanë mbyllur në një dhomë e më pas thuhet se njërën prej tyre e kanë përdh*nuar në grup. Nga kjo ngjarje janë arrestuar tre shqiptare nga Tirana, ku bëhet me dije se ishin d*nuar me parë në Shqipëri për ngacmim s*ksual.

Mediat Italiane shkuajnë më tepër se:
“Ngjarja ka ndodhur më 14 korrik të vitit të shkuar dhe u zhvillua në banesën e njërit prej tyre në zonën Canturino, ku pesë miqtë, tre prej të cilëve shqiptarë dhe dy marokenë, kishin ftuar 4 vajzat e mitura italiane. Emrat e tyre nuk do te publikohen momentalisht pasi jane ne proces verifikimi.

Sipas aktakuzës, djemtë pjesërisht të dehur dhe nën ndikimin e dr*gës, i mbyllën vajzat në një dhomë për më shumë se 3 orë, duke kërc*nuar se do t’i hidhnin nga dritarja”-thuhet ne postim.

leave a reply