Categories
Behind The Scenes

“Mira bllokoi komentet, ti nuk ditke”, pas lumit me komente, Bieta Sulo bën veprimin e papritur

Moderatorja Bieta Sulo ka reaguar pas mijera komenteve e memeve per to, lidhur me punën e tyre njëra si specialiste dhe tjetra si eksperte ekonomike pranë UKT, ku moderatoret merrnin paga marramendës.

Bieta e cila ka shumë ndjekësa aktivë në mediat sociale, publikoi dje fillmisht një foto, dhe shumë komentues dhe pëlqyes të saj kërkonin nga ajo një shpjegim lidhur me rrogën që merrte në administratën shtetërore.

Bieta është përpjekur që të fshijë një pjesë të komenteve, por qytetarët kanë shkruar sërish, mëgjithëse nuk kanë marrë një përgjigje nga moderatorja.

Ditën e sotme, me ironi, Bieta Sulo ka reaguar me ironi ndaj komentuesve të saj duke u thënë komentuesve se ata janë rehat, pushim nga divani.

“Ja në këtë xhiron time të ritualit të gjithë kësaj periudhe, pak ajër i pastër.. para se të hyjë në studio, ti je pushim rehat, tek divani edhe unë të përshëndes nga Top Channel.”- shprehet Bieta.

Por sërish komentuesit nuk i janë ndarë moderatores duke i kërkuar “shpjegime” në lidhje me punën si specialiste në UKT.

Ndërkaq Mira Kazhani ka zgjedhur që të tu paraprijë ndjekësve në mediat sociale, duke bllokuar komentet, por gjithësei edhe ti ‘thumbojë’ ato duke hedhur një pjatë me fasule, ku shkruan “groshët e mia”.

Por nga një kërkim i thjeshtë në ‘google’ rezulton se edhe fotoja me ‘groshët’ në tryezën e Mirës është e vjedhur.

Gjithsesi të dyja figurat e njohura të publikut, nuk u kanë kthyer një përgjigje të drejtpërdrejtë ndjekësve të tyre të shumtë në mediat sociale, në lidhje me pagat në UKT.

Categories
Behind The Scenes

Mula i kthehet keq Beqajt: A nuk je ti mo i pafytyre që të hoqën nga deputet për vje.dhje pensionesh

Nga Osman Mula

Ti… mor milioner pa një dit pune, që si personazh i Çehovit, dhjamosesh në çdo stinë zgjedhjesh, dhe të shkon dreqi i mendjes tek pika e dobët e perit të hollë, që dhe pensioni më i mirë nuk arrin as tek gjysma e muajit?!!

Ti… mor milioner pa një dit pune, që si personazh i Çehovit, dhjamosesh në çdo stinë zgjedhjesh, dhe të shkon dreqi i mendjes tek pika e dobët e perit të hollë, që dhe pensioni më i mirë nuk arrin as tek gjysma e muajit?!!

Dhe hedh këtë turpë në Legjislacion.

As ishe Ti, kur në Parlamentin e kaluar t’u heq mandati i Deputetit, i akuzuar për vj.edhje pensionesh ?!

‘Si mund të jesh kaq fyes i paedukat, në një kohë kur njerëzit janë të futur në shtëpi dhe Medja, bombardon moshën e tretë që të ruhet nga virusi, në një kohë depresioni social, Ti, del dhe propozon shkurtim të pensioneve.

Si mundet të jesh ti deputet?! Dhe cilën parti sociale përfaqson Ti ?!!

Ti… mor milioner pa një dit pune, që si personazh i Çehovit, dhjamosesh në çdo stinë zgjedhjesh, dhe të shkon dreqi i mendjes tek pika e dobët e perit të hollë, që dhe pensioni më i mirë nuk arrin as tek gjysma e muajit?!!

Dhe hedh këtë turpë në Legjislacion. As ishe Ti, kur në Parlamentin e kaluar t’u heq mandati i Deputetit, i akuzuar për vje.dhje pensionesh ?!

Po si mund të jesh ish – Ministër i Shëndetsisë, i një digasteri human, kur vet je i pashpirt?!

Kush ta jep Ty të drejtën të luash me bukën e gojës, me një plejadë njerëzish , që çdo lek e kan fituar me djersë?! Si mundesh Ti, të jesh djali i një Akademiku, me gj.ak shkodrani, kur nuk manifeston humanizmin më minimal që duhet të të kishte buruar dhe nga origjina?! Kujtoe pak sa e kishte pensionin yt at’ . Pra nga ato milionat e tua,

s’ mund ti bësh nder shtetit? Pse s’i bëre thirje deputetëve të sojit tënd në Parlament : ” … nga shumë shtëpia që kemi, nga 1 t’ ja falim këtij populli! A e di Ti se një Artist që ka shkruar 40 Muzikë filmash u nda kjo jetë me 100 mijë lekë të vjetra pension ?!!!!!!! Tani më thuaj , Çfarë do ti kishe marrë më tepër këtij PENSIONI ?!!!!!! Nuk po të jap më shembuj, se do të të vinte Turp.

Nuk më lodh, as nuk më frikson Covid 19, sepse se si erdhi do iki bashkë me ajrin, por më frikson djabolizmi i politikës së dhjamur, që nuk i lëviz asnjë nerv i damarit shqiptar. Asnjë lloj besimi fetar nuk thot që ta ndërtosh lumturinë mbi fukarallëkun e të tjerëve.

Se dhe një shprehje e popullit thot : Si i more do të të ikin.’

Categories
Behind The Scenes

“Perfect” Instagram Photos

Last month, some friends and I rented a 30′ camper van and drove to an area in the Angeles National Forest known as Devil’s Punchbowl.

We met up Friday evening after everyone got off work, loaded up the camper, and headed on our way. It was a pretty smooth ride until we hit the inclines on Highway 14 where our humongous camper van struggled to maintain a 30mph pace.

The morning after we arrived, we made coffee and breakfast inside of the RV before heading out to explore the area. It was awesome being in the camper and having a nice, comfortable place to hang out, cook, and eat before starting our hike along the Punchbowl Loop Trail.

Towards the end of the day a storm began rolling in so after having dinner in the camper (spaghetti bolognese!) we decided to get ourselves a little closer home so we can cut down on the driving the next day. We stopped in a town with a Walmart and asked them if we could park overnight there. After we parked we realized that our grey water tank was overflowing and the water was backing up into the sink (not cool). We headed out to a local dump station and figured out how to dump the grey and black water from the RV before spending the night playing games and hanging out at the Walmart parking lot.

It was a lot of fun hanging out in the RV with everyone and getting out into nature to shoot some photos!

Categories
Behind The Scenes

The Big Picture

Last month, some friends and I rented a 30′ camper van and drove to an area in the Angeles National Forest known as Devil’s Punchbowl.

We met up Friday evening after everyone got off work, loaded up the camper, and headed on our way. It was a pretty smooth ride until we hit the inclines on Highway 14 where our humongous camper van struggled to maintain a 30mph pace.

The morning after we arrived, we made coffee and breakfast inside of the RV before heading out to explore the area. It was awesome being in the camper and having a nice, comfortable place to hang out, cook, and eat before starting our hike along the Punchbowl Loop Trail.

Towards the end of the day a storm began rolling in so after having dinner in the camper (spaghetti bolognese!) we decided to get ourselves a little closer home so we can cut down on the driving the next day. We stopped in a town with a Walmart and asked them if we could park overnight there. After we parked we realized that our grey water tank was overflowing and the water was backing up into the sink (not cool). We headed out to a local dump station and figured out how to dump the grey and black water from the RV before spending the night playing games and hanging out at the Walmart parking lot.

It was a lot of fun hanging out in the RV with everyone and getting out into nature to shoot some photos!

Categories
Behind The Scenes

Wedding Photography

Last month, some friends and I rented a 30′ camper van and drove to an area in the Angeles National Forest known as Devil’s Punchbowl.

We met up Friday evening after everyone got off work, loaded up the camper, and headed on our way. It was a pretty smooth ride until we hit the inclines on Highway 14 where our humongous camper van struggled to maintain a 30mph pace.

The morning after we arrived, we made coffee and breakfast inside of the RV before heading out to explore the area. It was awesome being in the camper and having a nice, comfortable place to hang out, cook, and eat before starting our hike along the Punchbowl Loop Trail.

Towards the end of the day a storm began rolling in so after having dinner in the camper (spaghetti bolognese!) we decided to get ourselves a little closer home so we can cut down on the driving the next day. We stopped in a town with a Walmart and asked them if we could park overnight there. After we parked we realized that our grey water tank was overflowing and the water was backing up into the sink (not cool). We headed out to a local dump station and figured out how to dump the grey and black water from the RV before spending the night playing games and hanging out at the Walmart parking lot.

It was a lot of fun hanging out in the RV with everyone and getting out into nature to shoot some photos!

Categories
Behind The Scenes

Miniature Photography

Last month, some friends and I rented a 30′ camper van and drove to an area in the Angeles National Forest known as Devil’s Punchbowl.

We met up Friday evening after everyone got off work, loaded up the camper, and headed on our way. It was a pretty smooth ride until we hit the inclines on Highway 14 where our humongous camper van struggled to maintain a 30mph pace.

The morning after we arrived, we made coffee and breakfast inside of the RV before heading out to explore the area. It was awesome being in the camper and having a nice, comfortable place to hang out, cook, and eat before starting our hike along the Punchbowl Loop Trail.

Towards the end of the day a storm began rolling in so after having dinner in the camper (spaghetti bolognese!) we decided to get ourselves a little closer home so we can cut down on the driving the next day. We stopped in a town with a Walmart and asked them if we could park overnight there. After we parked we realized that our grey water tank was overflowing and the water was backing up into the sink (not cool). We headed out to a local dump station and figured out how to dump the grey and black water from the RV before spending the night playing games and hanging out at the Walmart parking lot.

It was a lot of fun hanging out in the RV with everyone and getting out into nature to shoot some photos!

Categories
Behind The Scenes Featured

Truth Behind Online Photos

Last month, some friends and I rented a 30′ camper van and drove to an area in the Angeles National Forest known as Devil’s Punchbowl.

We met up Friday evening after everyone got off work, loaded up the camper, and headed on our way. It was a pretty smooth ride until we hit the inclines on Highway 14 where our humongous camper van struggled to maintain a 30mph pace.

The morning after we arrived, we made coffee and breakfast inside of the RV before heading out to explore the area. It was awesome being in the camper and having a nice, comfortable place to hang out, cook, and eat before starting our hike along the Punchbowl Loop Trail.

Towards the end of the day a storm began rolling in so after having dinner in the camper (spaghetti bolognese!) we decided to get ourselves a little closer home so we can cut down on the driving the next day. We stopped in a town with a Walmart and asked them if we could park overnight there. After we parked we realized that our grey water tank was overflowing and the water was backing up into the sink (not cool). We headed out to a local dump station and figured out how to dump the grey and black water from the RV before spending the night playing games and hanging out at the Walmart parking lot.

It was a lot of fun hanging out in the RV with everyone and getting out into nature to shoot some photos!